Vi er stolte over
vores kunder

Vi går højt op i at vores kunder er tilfredse med vores produkt og vores organisation og forsøger konstant at gøre det lettere at benytte vores system og vores service!

Udvalgte kunder

  • Alle butikker
  • Detail
  • Restaurant
  • Specialbutik
  • Tøjbutik

Udtalelser fra kunder

“Fra min tid som stifter af wupti.com er jeg opmærksom på, hvor vigtigt det er at få den rigtige løsning. Efter at have sonderet udbyderne stod det klart, at Ajour var det helt oplagte valg.”

Torben Mouritsen, NORMAL

“Vi var på udkig efter en erstatning for vores gamle POS-system til vores butik og valgte her Ajour. Vi har indtil nu kun haft gode erfaringer og oplevelser med Ajour – det er et meget brugervenligt system som er nemt at gå til”

David Manniche, JEWLSCPH

Den gode historie starter her…

“Stabilt og fleksibelt kasse- og produktionssystem – Vi brugte 2 år på at finde et kasse- og produktionssystem, der kunne håndtere en kæde på over 100 butikker, men kunne læres på 20 minutter”

Jørgen Bjerre, PARADIS-IS

Det siger vores kunder

”Vi har brugt Ajour siden foråret 2013 og har fået et fantastisk værktøj i hverdagen. Med håndholdte enheder, bestillinger direkte i baren og selvfølgelig kvitteringssprintere til køkkenet har vi opnået en optimal og effektiv løsning.”

Thomas Stecher, BRYGHUSET MØN

“Ved hjælp af Ajour har vi fået et fantastisk overblik over vores løbende salg og har i løbet af få måneder kunnet justere os frem til et bedre sortiment og øget salg”

Anders Juhl, KAREN BLIXEN MUSEET

Vi findes i over 10 lande

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op